Beoordelingen

Beoordelingen door cursisten en klanten

Elke les is boeiend en leerzaam en vooral heel erg leuk en ontspannen!!

Margo is een vakvrouw met passie voor keramiek in vele facetten. Ze verstaat zowel de kunst van het maken van prachtige keramiek kunstobjecten, als het inspireren en uitstekend begeleiden van haar cursisten. Elke les is boeiend en leerzaam en vooral heel erg leuk en ontspannen!!

Annita

Vanaf de eerste les vond ik het geweldig!

De keramieklessen van Margo kwamen op het juiste moment op mijn pad. Vanaf de eerste les vond ik het geweldig. Drie uur lang bezig zijn met klei, nieuwe technieken leren maken dat ik me aan het eind van de les helemaal zen voel. Het geeft me energie, ook mede door de positiviteit in de groep. Een aanrader.

Marianne

Wat ben ik blij dat ik Margo ken!

Wat ben ik blij dat ik Margo ken! Ze is een vakvrouw met een enorm warme persoonlijkheid. Als foodfotograaf ben ik constant op zoek naar unieke, handgemaakte borden en kommen. Borden die net genoeg aandacht trekken om op te vallen, maar niet te veel glanzen, zodat het eten de ster van de foto blijft. Margo is een expert op het gebied van kleuren. Samen zoeken we door de vele kleurstalen naar de perfecte matte afwerking. Het eindresultaat is keer op keer prachtig. Inmiddels is ze bezig met een rustige servieslijn in neutrale tinten die ik keer op keer bij verschillende fotoshoots kan gebruiken.

Stefanie

Margo een authentiek fijn vakmens!

Margo zien wij graag, niet alleen om haar fijne vrolijke persoonlijkheid maar ook omdat zij regelmatig prachtige keramiek urnen brengt, die wij graag een prominente plek geven in onze winkel voor grafmonumenten, urnen etc. Elke urn die Margo maakt is een kunstwerk en haar passie voor de natuur en organische vormen straalt ervan af. De warmte tinten gaan ons nooit vervelen. Margo een authentiek fijn vakmens!

Joni

Superleuke workshop waar je prachtige dingen maakt!

Superleuke workshop waar je prachtige dingen maakt. Margo heeft heel veel kennis en legt alles zeer goed uit. Bovendien is het ontspannend en altijd gezellig. Ik kijk er elke week weer naar uit.

Annette

Voeg hieronder zelf een beoordeling toe

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Wat is jouw volledige naam?
Wat is jouw e-mailadres?
Wat is de titel van jouw beoordeling?
Wat vind je van Hout van klei, de cursussen of onze producten?
waardering velden
Met hoeveel sterren zou je ons willen beoordelen?

Lestijden

  • maandag 19.00 – 22.00 uur
  • dinsdag 13.00 – 16.00 uur
  • woensdag 13.00 – 16.00 uur
  • donderdag 19.00 – 22.00 uur
  • vrijdag 13.00 – 16.00 uur

Hout van Klei

Keramiekatelier houtvanklei
St Annabrinkstraat 38
7491 XG Delden
Tel: 06-23841864
KvK: 75474875
Bank: NL51 TRIO 0379 6971 81

Translate »

Pin It on Pinterest